FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
23/11/2023

De laatste pagina's voor het boek

Was u voor Corona Freon fan Sult en hebt u het boek nog niet? Stuur ook als je niet zeker weet of je Freon bent, een mailtje naar info@teatergroepsult.nl. Verder is het boek te koop voor € 27,50 plus eventueel € 7,00 verzendkosten, ook door een mail naar bovenstaande adres.

Achter in het jubileumboek van SULT zijn een aantal pagina’s leeg gebleven. Daar moest natuurlijk het verhaal van de laatste voorstelling Tiid fan libjen komen. Begin dit jaar, toen we met het boek bezig waren, konden die pagina’s natuurlijk nog niet gemaakt worden.

We bedachten dat we deze pagina’s als PDF zouden maken en op de website zetten. Als u de PDF print, op maat knipt en inplakt, heeft u 27 jaar SULT pas echt helemaal compleet in het boek.

Het bestand kunt u hier downloaden. Open het bestand Laatste_paginas_boek_SULT.pdf in Adobe Acrobat Reader. Het bestand is zo gemaakt dat je het op elke A4-printer af kunt drukken. Klik op het printer-icoon, Klik onder “Pagina vergroten… enz.” op Grootte. Kies “Ware Grootte”, want anders passen de stukjes niet goed in de vakjes. Dat gaat niet op voor de twee grote foto’s, die zijn nu A4-formaat, terwijl ze eigenlijk groter hadden moeten zijn.

Bekijk een plaatje van de print-instellingen van Adobe Reader hieronder of via deze link.

Printen, knippen/snijden en plakken maar!

Meer nieuws Alle tweets van Sult op Twitter