FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
30/03/2021

It Grutte Sweijen naar oktober 2021

Na de laatste persconferenties is het duidelijk dat we helaas genoodzaakt zijn ‘It grutte swijen’ opnieuw te verplaatsen. Onder de huidige maatregelen van de overheid is het voor ons niet mogelijk om de voorstellingen te gaan spelen in april en mei a.s. Daarvoor zouden we nu volop moeten repeteren en op de locaties aan de slag moeten en het belangrijkste: jullie als publiek weer mogen ontvangen. Helaas, het zit er nog niet in. Wij hebben nu besloten om ‘It grutte swijen’ te verplaatsen naar dit najaar. De reeds gekochte tickets zijn nog steeds geldig! Om het overzetten naar een nieuwe datum in praktische banen te leiden hebben we een schema bedacht. Iedereen die kaarten kocht in voorjaar 2020 krijgt een mail met het overzetschema van ons.

Toen u de kaarten kocht kreeg u een mail met een bevestiging. De oude kaarten voor april / mei 2020 zaten hier als bijlage bij. In het mailtje staat ook een link om de kaarten van de site op te halen. Met die link kunt u nu uw nieuwe kaarten voor oktober ophalen. Iedereen die kaarten gekocht heeft krijgt hierover nog een mail.

Komt de door ons gekozen datum voor u echt niet uit, dan kunt u via kaartverkoop@teatergroepsult.nl met Hermien bekijken welke datum u wel past. U kunt Hermien ook benaderen als u de oude link niet meer hebt.

Door alle corona perikelen hebben we ook ons 25 jarig jubileum, wat we anders dit jaar hadden willen vieren, moeten verplaatsen. Onze jubileumvoorstelling staat nu gepland voor september 2022. Heeft u nog andere vragen of een reactie dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina Wij kijken er naar uit jullie weer te ontmoeten! Bestuur, spelers en productieteam Teatergroep Sult

Meer nieuws Alle tweets van Sult op Twitter