FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
25/01/2023

Tiid fan libjen

Eind augustus komt teatergroep SULT met de jubileumproductie 25 jaar SULT. Een voorstelling die helaas tevens de laatste zal zijn. Speciaal daarvoor is een stuk geschreven met de titel ‘Tiid fan libjen’over tijd en vergankelijkheid. In het stuk wonen vier van de oprichters van de theatergroep samen in een huis dat veel achterstallig onderhoud heeft. De aftakeling van het gebouw is synoniem voor de aftakeling van de mens. Een verhaal met veel humor, tragiek en beeldend scenes.

Binnenkort meer, de kaartverkoop start 1 mei.

22/08/2021

Voorstelling 'It grutte swijen afgelast

Afgelopen jaar waren we van plan om in het kader van 75 jaar bevrijding de voorstelling ‘It grutte swijen’ te spelen. De Coronapandemie stak daar een stokje voor. Er werd besloten om de voorstelling een jaar op te schuiven. Ook dit lukte vanwege het hardnekkige virus niet. Oktober werd het nieuwe alternatief.

Helaas moeten we nu melden dat ook dat niet door zal gaan. De gekozen locaties zijn klein en sfeervol. Juist dit werkt nu tegen ons. Zo dicht bij elkaar zitten, ook al zijn er vast veel mensen gevaccineerd, lijkt ons niet verstandig en mag misschien in de herfst… Lees verder

13/01/2020

It grutte swijen