FotoFotoFotoFoto
16/07/2018

Waardige afsluiting Zout West in Sneek

Sneek – door Wim Walda. In aanwezigheid van 500 man publiek vond de afsluiting plaats van de reeks Zout West locatietheater voorstellingen. Plaats van handeling : voor Theater Sneek in de Westersingel. Een tribune met 500 mensen publiek aan de ene kant, koor en orkest aan de andere kant van het water. Maandag werd het decor dat vorige week nog op spectaculaire wijze over twee Sneker bruggen werd getakeld, afgebroken.

06/07/2018

Beperkte doorgang Stationsweg Sneek

Beperkte doorgang Stationsweg Sneek i.v.m. takelen van decor Zout West.

Op zaterdag 7 juli a.s. zal de Stationsweg in Sneek van 11.00 tot 13.00 uur ter hoogte van de brug op een weghelft afgesloten zijn. Dit i.v.m. het takelen door Kraanbedrijf KTF van het decor van de rondvarende locatievoorstelling Zout West. Ook het parkeerterrein bij Mollemaklooster zal vanaf vrijdagavond 6 juli a.s. tot zaterdagochtend 7 juli 9.30 uur niet gebruikt kunnen worden wegens het opstellen van de kraan. Ook over deze kleinere houten brug moet het decor getakeld worden. Met excuus voor het ongemak.

25/06/2018

Extra voorstelling in Workum op 4 juli a.s.

Er komt op veler verzoek een extra voorstelling op 4 juli a.s. in Workum. Je kan kunt vanaf nu daar kaarten voor bestellen! @foto Albert Salverda

22/06/2018

Heeg wordt verplaatst

Helaas gaat de voorstelling vanavond in Heeg niet door. Deze wordt verplaatst naar 27 juni a.s.

21/06/2018

Woudsend verschoven naar 28 juni a.s.

Helaas helaas, vanavond kan de voorstelling in Woudsend niet gespeeld worden. Kaartjes voor deze avond zijn automatisch geldig voor de reservedatum 28 juni a.s.

13/06/2018

Al zeven locaties uitverkocht

Al zeven locaties uitverkocht! Laatste kaarten nu in Heeg, Oppenhuizen en Sneek. Vanavond de generale en morgen première. Duimen jullie mee dat het droog blijft? Foto van Albert Salverda

05/06/2018

Volgende week is het al zover

Stavoren heeft nog 10 kaarten beschikbaar voor de snelle beslissers. Bolsward ook bijna uitverkocht. Nog voldoende plaats in Woudsend, Heeg, Oppenhuizen en Sneek! Ondertussen wordt er hard door gewerkt aan de geweldige bank!

02/06/2018

Decor klaar voor op het ponton

Workum, Oudega/Blauwhuis en Koudum zijn uitverkocht. Balk heeft nog 10 kaarten in de aanbieding. Heb jij al kaarten voor je favoriete locatie om Zout West te beleven? Tip, geef vader kaartjes voor Vaderdag. Kaarten zijn 15,00 euro en tot 16 jaar 10,00 uur.

23/05/2018

Workum als eerste uitverkocht!

Het zat er aan aan te komen, Workum is als eerste uitverkocht. Op de ander 9 locaties zijn nog kaarten beschikbaar, maar de vaart zit er nu goed in. Zout West zit boordevol liedjes waar het publiek ook mag meezingen. Alvast een mooi liedje horen? Hier zingt Alie Ludema ‘Ik kom uit het niets’

De kleding is ontworpen door Aafje Horst en ziet er weer schitterend uit. Volgende week meer nieuws over decor dat door Friesland heen gaat varen.

Meer nieuws Alle tweets van Sult op Twitter