FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
26/03/2020

Voorstelling uitgesteld i.v.m. Coronavirus

Zoals u natuurlijk al wel begrepen heeft zal het niet mogelijk zijn om de voorstelling ‘It Grutte Swijen’ in april door te laten gaan. We verplaatsen de voorstellingenreeks naar een later moment. In juni zullen we beslissen wat de nieuwe data gaan worden. Als u reeds kaarten gekocht heeft, dan blijven deze geldig. Bewaar deze dus goed. Vooreerst wensen we u gezondheid in deze onzekere tijden. We hopen u op een later tijdstip te verwelkomen bij ‘It Grutte Swijen’.

13/01/2020

It grutte swijen

De nieuwe voorstelling, april 2020

Wat was het een groot succes, de voorstelling de Bûsedokter die november vorig jaar in Koudum op de planken, of nou ja, in de Kas van FleurigBuiten werd uitgevoerd. Heel veel mensen hebben kunnen genieten van deze humorvolle voorstelling die je toch ook weer aan het denken zet. Dank aan allen die ervoor gezorgd hebben dat dit een groot succes werd!

En we gaan door! De volgende voorstelling komt al sneller dan jullie normaal van ons gewend zijn. “It grutte swijen” zal worden gespeeld in april 2020 en neemt ons mee terug naar Koudum… Lees verder

16/10/2019

Sult presenteert (huis)artsenkoor ‘Wat scheelt er aan’