FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

Vrienden van SULT

Om regelmatig voorstellingen te kunnen blijven maken, wordt SULT gesteund door een groep trouwe vrienden. Vrienden die het belangrijk vinden dat producties worden gemaakt, zoals teatergroep SULT dat doet en dat initiatief willen ondersteunen met een financiële bijdrage. Voor € 11,- per jaar bent u al Freon van Sult.

Uiteraard heeft uw bijdrage ook voordelen. Zo ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief, waarin u van alle activiteiten van teatergroep SULT op de hoogte wordt gehouden. U krijgt voorrang bij het bestellen van kaarten. Bovendien ontvangt u voor twee kaarten een korting op de toegangsprijs.

Vriend worden

Als u SULT ook wilt ondersteunen door vriend, Freon fan Sult te worden, kunt u dit bij de bestelling van kaarten voor een voorstelling meteen aangeven. Buiten de periode van de kaartverkoop kunt u zich aanmelden als Freon via de contactpagina.

Inloggen als freon

Als u eenmaal Freon fan Sult bent kunt u op deze pagina, of bij de kaartverkoop via een link inloggen als vriend. Deze gegevens worden u elke keer per post toegestuurd, voordat de kaartverkoop start. Als uw gegevens aangepast moeten worden, kunt u dat na inloggen zelf doen op deze pagina. Het banknummer wordt automatisch aangepast als u een bestelling doet en betaalt met iDeal. Anders kunt u wijzigingen bijv. van het banknummer, melden bij onze freone-administratie. Dit kan via de Contactpagina. Als u de inlogcodes niet meer weet kunt u die opvragen via Vergeten.

Vergeet niet in te loggen bij de kaartverkoop, want pas dan krijgt u de mogelijkheid om kaarten als vriend te bestellen. Naast vriendenkaarten kunt u tegelijkertijd ook gewone kaarten bestellen.

Regels Freon fan Sult

We hebben maar een paar regels die voor zich spreken: Het lidmaatschap is per kalenderjaar. Opzeggen moet altijd voor 31 december, als u ons het volgende jaar niet langer kunt steunen. Begin november krijgt u een rekening en incasseren wij de bijdrage voor het lopende jaar.