FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

Vrienden van SULT

Vriend worden

**Omdat Sult in 2023 haar laatste voorstelling “Tiid fan libjen” speelt, kunt u nu niet meer Freon worden. **

Om regelmatig voorstellingen te kunnen blijven maken, werd SULT vanaf het begin gesteund door een groep trouwe vrienden. Vrienden die het belangrijk vonden dat producties worden gemaakt, zoals teatergroep SULT dat doet en dat initiatief willen ondersteunen met een financiële bijdrage. Voor € 11,- per jaar werd u al Freon van Sult.

Uiteraard heeft uw bijdrage ook voordelen. Zo ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief, waarin u van alle activiteiten van teatergroep SULT op de hoogte wordt gehouden. U krijgt voorrang bij het bestellen van kaarten. Bovendien ontvangt u voor twee kaarten een korting op de toegangsprijs.

Inloggen als freon

Als Freon van Sult kunt u op deze pagina, of bij de kaartverkoop via een link inloggen als vriend. Deze gegevens worden u elke keer per mail toegestuurd, voordat de kaartverkoop start. Als uw gegevens aangepast moeten worden, kunt u dat na inloggen zelf doen op deze pagina. Als u de inlogcodes niet meer weet kunt u die opvragen via Vergeten.

Vergeet niet in te loggen bij de kaartverkoop, want pas dan krijgt u de mogelijkheid om kaarten als vriend te bestellen. Naast vriendenkaarten kunt u tegelijkertijd ook gewone kaarten bestellen.

Regels Freon fan Sult

We hebben maar een paar regels die voor zich spreken: Het lidmaatschap is per kalenderjaar. Opzeggen moet altijd voor 31 december, als u ons het volgende jaar niet langer kunt steunen. Begin november krijgt u een rekening en incasseren wij de bijdrage voor het lopende jaar. Sinds het begin van de Coronacrisis hebben wij geen Freonebydrage meer geïncasseerd, dat doen we dit laatste jaar ook niet.